02. 12. 2021.
Banjalučka trojka lupala flaše i čaše u kafiću

Banjalučka trojka lupala flaše i čaše u kafiću

Banjalučka trojka lupala flaše i čaše u kafiću

Policijski službenici su, postupajući po prijavi o narušavanju javnog reda i mira, koja je zaprimljena jutros oko 09.20 sati, došli do operativnih saznanja da su u ovom slučaju učestvovali N.P. G.K. i D.G., svi iz Banjaluke.

O svim okolnostima događaja obaviješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka, izvršen je uviđaj, a materijalna šteta biće naknadno utvrđena.

Policijski službenici nastavljaju sa preduzimanjem mjera i radnji na utrđivanju činjeničnog stanja i dokumentovanja predmeta.

Kako ATV saznaje, jutros oko 8:30 u ugostiteljski objekat „Odeon“ u centru Banjaluke, ušla su tri lica za koje vlasnik i radnici lokala tvrde da su pripadnici MUP-a RS.

S obzirom na to da se u pojedinim medijima pojavila informacija da su učesnici prekršaja pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka demantuju takve navode i ističu da su dvojica osumnjičenih bili u ranijem periodu pripadnici MUP-a RS, kao i da im je u ranijem periodu, prekinut radni odnos, zbog teže povrede radne dužnosti, javlja Fena.

.
Foto: Ilustracija

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender