04. 12. 2021.
Dodik: RS smatram državom

Dodik: RS smatram državom

Dodik: RS smatram državom

Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika RS Milorad Dodik rekao je da RS smatra državom i da je ona zahvaljujući SNSD-u danas stabilna i jaka.

“Zaustavili smo njenu eroziju i propadanje i ona danas suvereno odlučuje o sebi. Vratili smo dostojanstvo i snagu institucija Republike Srpske koja zavisi od narodne volje. Pokazali smo kako se prave institucije”, naglasio je Dodik u Kostajnici.

On je na skupu u Domu kulture rekao da je vlast predvođena SNSD-om na prijedlog Boračke organizacije napravila više od 5.600 stanova.

“Naša politika nije politika smanjenja plata i penzija već politika povećanja. Nismo imali nijednog prijatelja ni u regionu niti u svijetu 2006. godine. Vratili smo se na međunarodnu političku scenu”, rekao je Dodik i dodao da Republika Srpska danas ima svoj međunarodni subjektivitet.

Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović rekla je da je sigurna da može da uradi dobar posao za Republiku Srpsku.

“Moramo ih ovaj put potući do nogu, jer radimo dobre poslove za Republiku Srpsku.

Ona je rekla da Republici Srpskoj treba predsjednik, “veliki čovjek poput Dodika, a ne čovječuljak”. “Mi moramo da se ponosimo stvarima i uspjesima koja smo učinili. U ovim vremenima nije moglo više. Uporedite naše i njihove rezultate i izbor je lak”, dodala je Cvijanovićeva.

Nosilac liste SNSD-a za Parlamentarnu skupštinu BiH iz Izborne jedinice jedan Nikola Špirić biračima je poručio da samo sa pobjedničkim timom SNSD-a mogu da razvijaju Kostajnicu.

“Glasajući za SNSD glasate za političku stabilnost Republike Srpske bez koje nema razvoja. Samo zajedno možemo uspjeti. SNSD će sigurno pobijediti”, dodao je Špirić.

Kandidat SNSD-a za poslanika u Parlamentaroj skupštini BiH Snježana Rajilić rekla je da je SNSD stranka koja voli, radi, gradi i razvija Republiku Srpsku. “Pomogli smo Kostajnici kada joj je god bilo potrebno. Da bi ste u narednom periodu išli naprijed, ne dozvolite da vas vode oni što se sada nude i iza kojih stoji nerad, propadanje i haos”, istakla je Rajilićeva, prenose agencije.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender