04. 12. 2021.
Rodić očekuje veliki uticaj DNS-a

Rodić očekuje veliki uticaj DNS-a

Rodić očekuje veliki uticaj DNS-a

“Naš put traje već 17 godina i veliki broj kandidata je sa nama sve to vrijeme. Zajedno smo se razvijali i radili i spremni smo da preuzmemo odgovornost velikim udjelom u vlasti. Najveći politički uspjeh je upravo postojanje Republike Srpske i za to je zadatak svih nas da to poštujemo, a DNS se posebno zalaže za očuvanje i jačanje Republike Srpske”, rekao je Rodić.

On je na predizbornoj tribini istakao da je DNS stranka za politički dijalog i kompromis, nikako za nipodaštavanje drugog.

“Mi ne kritikujemo i ne konstatujemo stanje nego nudimo rješenja. Pred nama su veliki izazovi u naredne četiri godine, prije svega ustavne promjene. O tome mora odlučivati narod koji živi na ovim prostorima”, istakao je Rodić.

Nosilac liste DNS-NS-SRS za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Milan Dakić rekao je da su kandidati sa ove liste dokazali da potiču iz naroda, da mu pripadaju i da su uz njega.

“Zato nam je neophodna podrška na ovim izborima da bi bili ostvareni svi zajednički planovi i veći kvalitet života za sve na ovim prostorima”, naglasio je Dakić.

Nosilac liste koalicije DNS-NS-SRS za Predstavnički dom parlamenta BiH Jovan Vukovljak rekao je da je velika odgovornost predstavljati DNS na listi, naročito za parlament u kojem se štiti Republika Srpska uz veliku obavezu prema onome što su stvorili hrabri borci.

“Osnovno o čemu ćemo voditi računa jesu nadležnosti. Ponosni smo što je DNS partija koja nikada nije glasala za prenos nadležnosti. Zadatak nam je da vratimo one koje su prenesene i da se potrudimo da se takva praksa nikada ne ponovi”, rekao je Vukovljak.

Kandidat za Narodnu skupštinu Republike Srpske Đorđe Popović naglasio je da DNS u svim regijama nastoji da realizuje svoje osnovne principe, a prije svega poboljšanje uslova života svakog čovjeka, prenose agencije.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender