09. 12. 2021.
Mima Karadžić: Živjeti punim plućima, ne sutra- odmah!

Mima Karadžić: Živjeti punim plućima, ne sutra- odmah!

Mima Karadžić: Živjeti punim plućima, ne sutra- odmah!

Rodila majka Milutina i Milana. Prvog „dala“ u glumce, a drugog u reditelje. Bratski „zatalasali“ crnogorsko primorje. Početak prikazivanja njihovog novog serijala „Budva na pjenu od mora“ malo zalili pjenušavim vinom i nastavili da plove malim ekranima.

Ko drži kormilo i da li ponekad na snimanju „zapenite“ jedan na drugog, pitamo popularnog Mimu.

– Milan je kao reditelj glavni, a time i odgovorniji za cijeli posao. Česte su i svađe među nama na snimanju, ali mi smo nerazdvojni i stalno radimo zajedno.

* I novi serijal se „pjeni“ od strasti i želje da se živi punim plućima.

– I ja živim punim plućima i pokušao sam da to prenesem na lik koji igram. A taj Savo Bačić nije samo biznismen, već i čovjek koji stvarno živi život. Voli žene, voli piće, voli da se probija kroz život i rukama i nogama i voli da sam sebi obezbijedi sve. Dopada mi se ta ideja. Nešto sam mu „prepisao“ od svojih osobina, a drugo je učinio scenarista.

* Kažete da život uvek pobjeđuje, a ne samo na filmu.

– Život mora da pobjeđuje. Sve što radimo, radimo za danas i za ono što će biti sutra. Ne jednog dana, već odmah. A život je upravo to, život od danas do sutra i ono što teče sad, a ne nekada ranije ili nekada kasnije.

* Dok se serija uveliko prikazuje, vi i dalje boravite u Crnoj Gori.

– Na Cetinju snimam film „Jesi li to došao da me vidiš“. Scenario je napisao Miodrag Karadžić, autor „Đekne“ i „Prve bračne noći“. Premijeru ove sjajne komedije očekujemo već krajem godine.

* Otišli ste iz vašeg Ateljea 212, da li vam nedostaje pozorište?

– Zasad ne, jer neprestano radim nove serije i filmove. Mada sam prezauzet, to ne znači da neću u skorije vrijeme zaigrati i u teatru.

* Kako vam prolaze dani kada niste na snimanju?

– Volim da sam pored mora. A ovde u Budvi otvorio sam jedan lijep vinski podrum. Tu često sjedim i pijem vino sa prijateljima. To je ta neka moja priča i moje trenutno zadovoljstvo koje imam.

* Bije vas glas da ste okorjeli neženja. Da li vas majka još tjera pred matičara.

– Majka bi to voljela. Ali nisam ja po odluci neženja, ja sam prosto sad neoženjen. A da li ću i dalje biti neoženjen, to ne znam. U životu to biva dosta burno. Pa neka bude kako bude.

.
(Novosti)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender