02. 12. 2021.
Dileme na prvom sastanku

Dileme na prvom sastanku

Dileme na prvom sastanku

Ako ste jedan od milion muškaraca koji se pitaju da li da je prvo veče poljubite ili ne, onda je ovo priča za vas. Bez obzira na to koliko sastanak dobro prođe, završetak će skrojiti cjelokupni utisak. Zato, ako ste pametni, pripremite se za kraj odmah na početku!

Dogovorite se gdje ćete se naći i nikada nemojte da predložite da odete kolima po nju. Zamislite da se ne svidite jedno drugom i da sastanak prekinete na pola, pa još treba da provedete zajedno pola sata u automobilu.

Nađite se u poslastičarnici, kafiću, ali ako planirate da prvo odete na piće, a kasnije na večeru, to jasno stavite djevojci do znanja. Kada se sastanak približi kraju, predložite joj da ga nastavite na drugom mjestu. Recite joj nešto poput: „Uživao sam u tvom društvu, pa bih volio da još malo budemo zajedno. Hoćeš li da prošetamo ili da odemo negdje na kafu?“

Pomno pratite ponašanje dame s kojom ste. Ako gleda u vrata kao hipnotisana, ako se vrpolji ili često gleda u sat, vrijeme je da okončate randevu. Ukoliko vas pak pomno sluša, smije se vašim šalama, ako vam se ruke ili koljena onako „slučajno“ dodiruju, predložite joj da odete na neko drugo „mračnije“ mjesto gdje će vam biti mnogo zabavnije. Njen govor tijela će vam reći imate li šansi kod nje ili ne.

Ipak, bez obzira na to koliko je vama bilo zabavno imajte na umu da je sastanak obostrano iskustvo.

Ako predloži da se rastanete, naučite da to prihvatite dostojanstveno. Ukoliko dođe do drugog sastanka – dobro je, ako ne – preživjećete. Zahvalite joj na izdvojenom vremenu kao pravi džentlmen, okrenite se i uspravno hodajući izađite iz njenog vidnog polja. Tek tada možete da opsujete, lupite sebe po glavi i kažete: „Biće bolje drugi put“. (Novosti)

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender