28. 11. 2021.

Stefanović: Vučić smeta mnogima!

Stefanović je u intervjuu za Srbija Danas, komentarišući izjave dva državna funkcionera da je bezbjednost premijera ugrožena, rekao da sve činjenice jasno ukazuju na to da je bezbjednosna procjena za Aleksandra Vučića uvijek takva.

Do toga, kako je rekao, dolazi zato što je Vučić čovjek koji uživa najveće povjerenje kod ljudi i zato svako zna da bi ako bi ugrozio njega, ugrozio i državu,Vladu, političku stranku koja je na vlasti.

– Koliko je to ozbiljno, procenu daju vojne službe bezbednosti. Realno je da to nikada ne treba potceniti, niko s tim ne sme da se igra – rekao je Stefanović i napomenuo da politika koju premijer vodi smeta mnogima.
– Mislim na politiku Srbije ka EU i partnerstvo s Rusijom. Novac koji je do sada išao u druge zemlje, ići će u Srbiju i naravno da to smeta – naveo je Stefanović i dodao:
– I zato je bezbednosna situacija u vezi s premijerom uvek kompleksan posao i to se nikad ne potcenjuje.

I Zorana Mihajlović, potpredsjednica SNS i Vlade Srbije, misli da kriminalci nisu jači od Srbije.
– Odbijam da verujem da živim u zemlji u kojoj su kriminalci jači od države. Sigurna sam da će Nebojša Stefanović najbolje da organizuje i vodi MUP i da će sprečiti svaku pomisao da premijer može biti ugrožen. Takođe sam sigurna da će i Bratislav Gašić uraditi svoj posao u vojsci. Sve službe znaju šta im je činiti da bi premijer i svi bili bezbedni – kaže Mihajlovićeva.

(Agencije)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender