27. 11. 2021.

Sve spremno za fudbalski spektakl na Gradskom stadionu

Naglasio je ovo predsjednik Fudbalskog kluba Borac Draško Ilić pred prijateljski susret “crveno-plavih” i “crveno-bijelih”, koji će se odigrati u petak sa početkom od 17 časova na Gradskom stadionu u Banjaluci.

“Gosti iz Beograda dolaze u četvrtak, a na dan utakmice održaće se trening u deset časova. U predigri snage će odmjeriti predtakmičari Borca i reprezentacije GFS Banjaluka. Uoči početka meča na stadion će skočiti četiri člana Padobranskog kluba Banjaluka, koji će nositi zastave Republike Srpske, grada Banjaluka i klubova Borca i Crvene zvezde”, rekao je Ilić.

Predviđeno je da se održi i atletska trka, dok će u poluvremenu utakmice publiku zabavljati plesna grupa “Alegro”.

“U organizacionom smislu sve je spremno za početak utakmice, a Borac se uključio u akciju podizanja svijesti o osobama sa Daunovim sindromom, te će tako i članovi edukativnog centra “Svjetlice” biti dio ovog spektakla”, istakao je Ilić.

Ulaznice za ovaj fudbalski spektakl biće u prodaji od sutra po cijenama od 12 maraka za istok i deset za sjever. U zavisnosti od broja VIP ulaznica, u prodaji će biti i jedan kontingent karata za zapadnu tribinu, koje će se prodavati po cijeni od 20 maraka.

“Svi zainteresovani poklonici sporta i ova dva kluba neće biti u mogućnosti da prisustvuju utakmici i zbog toga je obezbijeđen TV prenos na RTRS-u. Stigao je i pozitivan odgovor UEFA, koja je dala zeleno svjetlo za odigravanje meča. Naša je obaveza da budemo pravi domaćini prijateljima iz Beograda, ali i da pokažemo sportskoj javnosti da smo u stanju da organizujemo jedan ovakav događaj, koji je od velikog značaja za naš klub, grad i cijelu Republiku Srpsku”, naglasio je direktor Borca Robert Zrilić.

Oproštaj

Utakmicu će suditi Edin Jakupović iz Bihaća, a od aktivnog dijeljenja pravde oprostiće se banjalučka sudijska trojka Dejan Radiša, Aleksandar Gojić i Goran Ćejić. Od Borčevog dresa će se oprostiti dugogodišnji kapiten Draško Žarić.

(Glas Srpske)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender