04. 12. 2021.
Transparent podrške Tadiću na banjalučkom studentskom centru (FOTO)

Transparent podrške Tadiću na banjalučkom studentskom centru (FOTO)

Transparent podrške Tadiću na banjalučkom studentskom centru (FOTO)

-Posjeta Igora Radojičića SC “Nikola Tesla” tri dana prije izbora je klasičan predizborni trik. Sva obećanja da će se poboljšati studentski standard su pala u vodu, jer situacija nikada nije bila gora. Hrana u menzi je postala očajna, što potvrđuje sve manji broj studenata koji se hrane u studentskoj menzi.

Sadašnji studentski predstavnici su korumpirani i predstavljaju obične marionete Igora Radojčića koji su zbog ličnih interesa i u svrhu kampanje okrenuli leđa svojim kolegama. Glavna tema u posjeti predsjednika NSRS je svakako četvrti paviljon, koji je u izgradnji, iako je bilo obećano da će se studenti useliti već početkom ove akademske godine, navodi se u pismu studenata.

podrska tadic studenti

Oni dalje podsjećaju da su studenti najzaslužniji za izgradnju četvrtog paviljona, “a Igor Radojičić je najzaslužniji što umjesto planiranih 750 kreveta, u četvrtom paviljonu će biti samo 250”.

-Manipulacija, trikovi i špekulacije ne pomažu da se popravi ugled tri dana prije izbora, za to su potrebne godine napornog i poštenog rada. Očito da se Radojičić time ne može pohvaliti, kažu ogorčeni studenti.

Podsjećaju da je posjeta predsjednika NSRS prije pet mjeseci takođe protekla u obećanjima, ali bez konkretnih rješenja.

Ističu takođe da je žalosno što se “u današnjoj posjeti Radojičića vidjelo da dekani pojedinih fakulteta banjalučkog Univerziteta, te studentski predstavnici, služe kao perjanice kampanje vladajuće strukture”, prenosi Istinito.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender