05. 12. 2021.
Ivanović: Naravno da igram

Ivanović: Naravno da igram

Ivanović: Naravno da igram

“U prethodnoj utakmici, protiv Arsenala, dobio sam udarac. Samo sam prvi trening na pripremama reprezentacije radio lakše nego obično. Oporavio sam se i potpuno spreman čekam meč protiv reprezentacije Jermenije. Nije bilo nikakvih zahteva iz mog kluba da napustim pripreme jer nema potrebe za tim”, rekao je Ivanović na konferenciji u Jerevanu.

Srbija u subotu od 18.00 duelom sa Jermenijom počinje ciklus kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine,

“Iskreno, mislim da novi sistem takmičenja UEFA daje šansu svim ekipama da razmišljaju i žele da se nađu u završnici. To smo videli i po prvim rezultatima.. Bilo je nekoliko velikih iznenađenja već u prvom kolu. Mogu da naglasim ovom prilikom da nama gostovanje u Jerevanu znači mnogo. Poznato je da se prvi meč u svakom takmičenju igra u malom grču, mada sada već imamo dovoljno iskustva da se nosimo sa tim. Veoma, veoma važna utakmica, možda čak ključna za naš uspeh u kvalifikacijama. Jermenija ima dobru reprezentaciju. Istina je, nedostaje im nekoliko bitnih igrača… Ali, tim Jermenije koji počne meč uradiće sve da obraduje navijače. Nadam se, ipak, da ćemo mi pokazati zrelost i na najbolji način odgovoriti trenutku u kome se nalazimo”, jasan je Ivanović.

Kapiten je istakao obavezu da se koncentracija u svakom meču podgine na maksimum zbog manjeg broja reprezentacija u I kvalifikacionoj grupi.

“Potrebno je dve godine treba da se pobeđuje. I u svakom meču mora da se ide na pobedu. Zbog toga i kažem da nama u ovom trenutku, utakmica donosi nam više od tri boda. Statistika je pokazala da selekcija koja dobro startuje, dobija vetar u leđa i najčešće ostvaruje cilj. Želeo bih da tako bude i sa nama, u ovim kvalifikacijama. Plasman na veliko takmičenje, moglo bi da se kaže, odlučuje se na gostovanjima”, zaključio je jedan od najboljih bekova svijeta ya B92.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender