02. 12. 2021.
Apel iz CJB Banjaluka: Zamijenite lične dokumente na vrijeme

Apel iz CJB Banjaluka: Zamijenite lične dokumente na vrijeme

Izdavanje ličnih dokumenata i danas do 19 časova

Prema obavještenju Centralne izborne komisije BiH, dokumenti kojima se dokazuje identitet birača na biračkom mjestu su lična karta, putna isprava i vozačka dozvola.

U cilju preduzimanja bebjednosnih mjera i radnji povodom predstojećih opštih izbora, ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Radislav Jovičić izdao je Naredbu o zabrani prevoza eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju od ponoći 11. oktobra do 6 časova 13. oktobra, rečeno je ranije u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srpske.

Ministarstvo u sjedištu, centri javne bezbjednosti, stanice javne bezbjednosti i policijske stanice za navedeni period neće izdavati odobrenja za prevoz eksplozivnih materija.

Istovremeno, 12. oktobra od 20 časova na području Republike Srpske odobrava se prevoz pirotehničkih sredstava za izvođenje vatrometa. Centri javne bezbjednosti, stanice javne bezbjednosti i policijske stanice za navedeni dan mogu izdavati odobrenja za prevoz pirotehničkih sredstava za izvođenje vatrometa.

Stanje na terenu i aktivnosti policije pratiće Štab MUP-a Republike Srpske “Izbori 2014”, koji je zadužen za nesmetano i bezbjedno odvijanje svih planskih aktivnosti u predizbornom, izbornom i postizbornom periodu, prenose agencije.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender