02. 12. 2021.
Rodić: Rezultati neizvjesni do samog kraja

Rodić: Rezultati neizvjesni do samog kraja

Rodić: Rezultati neizvjesni do samog kraja

“Mi podatke dobijamo iz minuta u minut od naših aktivista sa terena širom Republike Srpske i BiH”, rekao je Rodić.

On je istakao da za funkciju člana Predsjedništva BiH na osnovu 117.093 prebrojanih glasova kandidat Koalicije SNSD-DNS-SP Željka Cvijanović osvojila je 65.072 dok je kandidat Saveza za promjene Mladen Ivanić osvojio 52.621 glas.

“Za kandidaturu za predsjednika Republike Srpske na osnovu 36.940 izbrojanih glasova, kandidat Saveza za promjene Ognjen Tadić osvojio je 17.907 glasova, a Milorad Dodik 19.033 glasa”, potvrdio je Rodić.

On je dodao da je na osnovu nezvaničnih podataka kojima DNS raspolaže u ovom trenutku u Kozarskoj Dubici, Kalinoviku, Trebinju, Rudom, Ilidži, Ribniku, Berkovićima, Bileći i Šekovićima pobijedila je Željka Cvijanović, a Mladen Ivanić na Palama, Bratuncu, Jezeru, Novom Goraždu, Osmacima i Vlasenici.

“Ovo znači da je širom Srpske slična situacija i da je još rano govoriti ko je pobijedio, jer svi ovi podaci nisu reprezentativan uzorak na osnovu koga neko može da proglasi pobjedu”, rekao je Rodić.

On je dodao da je ubijeđen da je, na osnovu toga kako je tekla predizborna kampanja i atmosfera koja je stvarana prethodnih godina, dovela do toga da će borba biti do kraja neiizvjesna, ali da su građani odlučili onako kako je za njih najbolje, prenose agencije.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender