04. 12. 2021.
Čola snimio spot na Santoriniju

Čola snimio spot na Santoriniju

Čola snimio spot na Santoriniju

Na jednom od najljepših grčkih ostrva Santoriniju, Zdravko Čolić je početkom oktobra snimio spot za pjesmu „Zar se nismo shvatili“, sa aktuelnog albuma „Vatra i barut“. Ovo će ujedno biti i najava njegovog solističkog koncerta, koji će najpopularniji pop pjevač svih vremena održati 12. decembra u beogradskoj „Kombank areni“.

Čola je sa svojim saradnicima proveo četiri dana na ovom čarobnom ostrvu. Spot za jednu od najljepših balada sa njegovog 14. albuma, koju je napisala i komponovala Maja Sar, a aranžman uradio Nikša Bratoš, režirao je Aleksandar Kerekeš.

On je odabrao Santorini za snimanje zbog bijele boje koja asocira na čistoću, jednostavnost i mir, dok, s druge strane, opasni vulkan na kome leži ovo ostrvo, priziva strast i uzburkanu emociju.

Čola je otkrio da je na liticama vulkanskog ostrva smještena jednostavna i romantična životna priča mlade žene, koja kroz cijelio spot osjeća prisustvo i tragove bivše ljubavi, iako je, lutajući kroz arhitekturu koja ostavlja bez daha, ne pronalazi.

Glavna uloga povjerena je manekenki Jeleni Knežić, koja je na snimanju spota, u dugoj žutoj haljini, privlačila pažnju mnogobrojnih turista, pišu Novosti.

Dok čekamo premijeru spota, poslušajmo ovu prelijepu baladu….

http://www.youtube.com/watch?v=xY2wF_ub1Uc

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender