09. 12. 2021.
Fudbal: Srbija na Albaniju u 20.45

Fudbal: Srbija na Albaniju u 20.45

Fudbal: Srbija na Albaniju u 20.45

Srbija od 20.45h na stadionu JNA dočekuje selekciju Albanije koja je prvoplasirana u grupi I nakon pobjede u Portugaliji i remija sa Danskom.

Srbija u ovaj meč ulazi poslije slabog izdanja u Jerevanu protiv Jermenije prije tri dana kada je osvojila samo bod.

Biće ovo i debi novog selektora naše selekcije Dika Advokata u zvaničnim mečevima pred domaćim navijačima. Holanđanin je nakon remija u Jerevanu, a pred duel sa Albanijom rekao da je iznenađen pritiskom javnosti pošto je odigrana samo jedna utakmica, javlja B92.

“Neću promijeniti formaciju. Vidim da je prisutan veliki pritisak u javnosti, odigrali smo jedan meč, a mediji prenose kao da je posljednji i presudan. Iznenađen sam, ponašamo se kao da Srbija mora da pobijedi svaku utakmicu, a rezultatom u Jermeniji možemo da budemo zadovoljni s obzirom na dešavanja na terenu”, naveo je Advokat.

Kapiten Srbije Branislav Ivanović rekao je pred ovaj duel da sve zavisi od naše reprezentacije.

“Ne smemo da srljamo, moramo da odigramo glavom, ne srecem. Imamo veliki pritisak, ali moramo pozitvno da reagujemo na njega. Albanija ima dobar tim, biće veoma motivisani i rasteraćeni, ali naš cilj su tri boda”, rekao je Ivanović.

01

Selektor Albanije Đovani De Bjazi rekao je da je Srbija favorit, ne samo na ovoj utakmici već i u grupi.

“Po mom mišljenju, glavni favorit u ovoj grupi je Srbija, iako to možda nije pokazala u Jermeniji, a onda Danska kao druga, pa Portugal, ali mi nećemo da odustanemo od naših ciljeva koje smo zacrtali na početku. Mi smo tu da svima njima otežamo život našim kvalitetom i zalaganjem na terenu.

Dobro poznajemo srpsku ekipu, dosta smo ih analizirali, ali oni imaju novog selektora i način igre se automatski malo mijenja. Očekujemo da će utakmica biti teška, ali smo došli da se dostojanstveno borimo i da ostvarimo pozitivan rezultat koji naši navijači kod kuće mogu da proslave”, rekao je on.

Utakmica se igra od 20 časova i 45 minuta, a u istom terminu igra se još jedan duel naše grupe. U Kopenhagenu Danska dočekuje Portugaliju.

.
(B92)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender