27. 11. 2021.
Lažna dojava o eksplozivu u Boriku

Lažna dojava o eksplozivu u Boriku

Lažna dojava o eksplozivu u Boriku

Po dojavi da je u jednom od vozila u krugu auto-servisa u Bulevaru vojvode Petra Bojovića u Banjaluci postavljen eksploziv, policija je izvršila pretres i protivdiverzionim pregledom eksploziv nije pronađen.

Portparol Centra javne bezbjednosti /CJB/ Banjaluka Marija Markanović rekla je Srni da je banjalučkoj policiji ovaj slučaj prijavljen sinoć, te da se nastavlja rad na ovom predmetu.

Prema njenim riječima, nakon primljene dojave o postavljenom eksplozivu, a u skladu sa procedurama propisanim za ovakve slučajeve, izvršena je blokada područja u kojem se navedeno vozilo nalazilo, s ciljem zaštite života ljudi i imovine.

“S obzirom da su uređaji za preventivni pregled pozitivno reagovali, obezbijeđeno je šire lice mjesta i bio je obustavljen saobraćaj u periodu od sinoć u 23.35 časova do jutros u 1.25 časova od Bulevara vojvode Petra Bojovića do raskrsnice sa Bulevarom vojvode Stepe Stepanovića, te do raskrsnice sa Alejom Svetog Save i u Bulevaru vojvode Živojina Mišića do raskrsnice sa Ulicom Ada”, rekla je Markanovićeva, prenose agencije.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender