04. 12. 2021.
Albanska provokacija prekinula meč Srbija – Albanija (VIDEO)

Albanska provokacija prekinula meč Srbija – Albanija (VIDEO)

Šta jedan Splićanin misli o incidentu na utakmici u Beogradu

Je da je malo čudno šta ste za povjesni albanski let odabrali susjednu zemlju i da je to bespilotna letjelica ali ni Amerikanci ne šalju odma na Mars žive ljude, polako i za koju godinu imaće te čovika koji se otisnija u nebo. Jučerašnji dan velika Albanska nacija može slavit ka dan osnivanje Albanskog ratnog zrakoplostva i protuzračne obrane.

Sinko Božji, ovo šta ste napravili u Beogradu je dno dna. Ja da san tvom mistu bi se pokrija ušima i ne bi pustija glasa od srama, a vi slavite. ta slavite?

To šta je idiot svjesno stavija glave vaših sportaša na panj? To šta je ovo moglo završit krvoprolićen da nije bilo srpski nogometaša? Ma, šta slavite da mi je znat? Malicioznost i provokaciju u kojoj van nisu bitni ni sport ni moguće posljedice koje će izazvat ta provokacija.

Zamišljan šta bi se dogodilo na Maksimiru na utakmici između Hrvatske i Srbije da je ovakav avion ponija kartu velike Srbije. Ma, ne bi kume osta kamen na kamenu od srpske ambasade.

Samo šta ni mi Hrvati, a ni oni Srbi ne možemo ovako nešto blesavo i djetinasto smislit.

Sram vas može bit. Ne zbog provokacije, nego zbog reakcije vaših igrača i vaše nacije. Slavit to šta ste nekog uspili uvridit mogu samo jadni i mali ljudi.

Moja velika podrška srpskim nogometašima koji su se pokazali velikim ljudima i sportašima!

(Miro Split, 15. oktobar 2014.  – komentar upućen jednom Albancu na sajtu B92)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender