02. 12. 2021.
Olja Bećković: “Utisak” je zabranjen, ja sam ucijenjena!

Olja Bećković: “Utisak” je zabranjen, ja sam ucijenjena!

Nema više “Utiska”: B92 raskinuo ugovor sa Oljom Bećković

Ova kompanija je donijela odluku da stavi tačku na cijelu priču tako što će i zvanično raskinuti ugovor sa Bećkovićevom. Da bismo provjerili informaciju, pozvali smo Gorana Draganića, advokata Olje Bećković, koji je u kratkoj izjavi potvrdio naša saznanja.

– Poslije sedam nedjelja bezuspešnih pokušaja da nateramo menadžment B92 da poštuje zaključen ugovor i omogući emitovanje „Utiska nedelje“, danas sam od pravnog zastupnika B92 dobio odgovor da je ta televizija i zvanično riješila da raskine ugovor i da nas pozivaju da razgovaramo o raskidu – rekao je juče Draganić.

On tvrdi da će prihvatiti razgovor i pokušati da zaštiti interes autorke emisije Olje Bećković s obzirom na dosadašnju višenedjeljnu jasno izraženu volju B92 i menadžmenta B92 da ne izvrše ugovor.

Olja Bećković se prošle nedjelje pojavila na protesnom skupu ispred TV B92, ali je i tada rekla okupljenima da joj se čini „da su se uzalud okupili“. Olju su tada podržali kolege novinari, predstavnici NVO udruženja, brojni građani i pojedini opozicionari, piše Kurir.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender