02. 12. 2021.

Čeda Jovanović hitno operisan

Kako Kurir saznaje, zahvat je bio vrlo ozbiljan, a lekari su političaru morali da odstrane i deo kosti levog kolena!
“Operacija nije bila nimalo naivna, izvađen je deo kosti, očišćen zglob, sređena su oštećena tkiva ligamenata, tetiva i mišića. Jovanović nije želeo da čeka intervenciju u inostranstvu zato što veruje našim lekarima, s kojima odranije ima dobra iskustva”, kaže izvor Kurira blizak Jovanoviću.

Kako objašnjava, šef liberala je do sada pet puta operisao desno, a sada prvi put levo koleno.
“Tri dana posle operacije u avgustu ronio je sa šavovima, zaštićen vodootpornim zavojima i ortozom. I tada i sada je odmah napustio bolnicu, samo što je ovog puta došao u stranku i rekao: „LDP, na noge. Vreme je“. Lekari i medicinsko osoblje bili su vrhunski, što je jedan od razloga netipičnog postoperativnog toka”, dodaje izvor Kurira.

Inače, prvi čovek liberala je zbog dugogodišnjeg bavljenja raznim ekstremnim sportovima više puta zadobijao ozbiljne povrede, pa je zato imao i nekoliko ponovljenih operacija kolena.

Povredio se i letos, kada je na letovanju na grčkom ostrvu Mikonosu pao prilikom vožnje motora, zbog čega mu je desna noga bila u longeti. Poslednju operaciju kolena imao je u avgustu, takođe na Banjici, i to ubrzo nakon povratka s Mikonosa. Zbog povrede kolena duže vreme je išao i na terapije kod poznatog stručnjaka Milana Ilića, koji je lečio i Anu Ivanović, kao i košarkaša Nenada Krstića dok je bio u NBA.

Lider LDP poznat je kao ljubitelj planinarenja, padobranstva, paraglajdinga i skijanja.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender