27. 11. 2021.
Janković odbio Standard iz Liježa

Janković odbio Standard iz Liježa

Janković odbio Standard iz Liježa

Janković je bio prvi izbor Standarda, koji je tokom nedjelje saopštio da doskorašnji trener Gi Luzon napušta tu funkciju.

Ipak, bivši strateg Crvene zvezde, Lokerena i mlade reprezentacije Srbije nije želio ni da pregovara, jer želi da ostane na klupi Mehelena.

„Posle nedeljne utakmice menadžer našeg trenera rekao mi je da postoji interesovanje. Juče popodne sam bio sa Jankovićem i on je bez sumnje rekao da neće otići. Bukvalno mi je rekao da neće otići, čak iako dođu sa džakom punim para. Za nas je apsolutna nepoznanica da će otići“, rekao je predsednik Mehelena Johan Timermans.

Mediji u Begiji nisu otkrili kakvu je finansijsku ponudu dobio srpski trener.

Janković je jedan od najboljih trenera ove sezone u belgijskoj Župile ligi, pa je njegov klub i pored lošeg starta sezone trenutno na sigurnoj devetoj poziciji sa 14 bodova.

On je za samo nekoliko mjeseci naučio flamanski, pa tako sa igračima i novinarima može da se sporazumijeva na još jednom domaćem jeziku.

Kako je saopšteno iz Liježa, ekupu će preuzeti srpski stručnjak Ivan Vukomanović, dok se ne nađe trajno rješenje, prenosi B92.

Prošlogodišnji belgijski vicešampioni loše su započeli sezonu, sa svega 12 bodova iz 11 utakmica, a čašu je prelio poraz u nedjelju od Zultea rezultatom 2:1.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender