05. 12. 2021.

Kiša i vjetar ometaju saobraćaj

Na magistralnom putu Banjaluka – Čelinac, u mjestu Vrbanja, zbog izgradnje kišne i fekalne kanalizacije saobraćaj se odvija jednom kolovoznom trakom.

Јednom trakom u dužini od desetak metara saobraćaj se odvija na dionici magistralnog puta Prijedor – Kozarska Dubica, na lokalitetu Donji Јelovac, usljed ulegnuća kolovoza.

Zbog izlaska na teren građevinskih mašina i vozila angažovanih na izgradnji autoputa Banjaluka – Doboj, na dionicama Šešlije – Јohovac i Јohovac – Rudanka do kraja godine biće izmijenjen režim saobraćaja, a povremene petnaestominutne obustave saobraća biće aktivne danas od 7.00 do 13.00 časova.

Saobraćaj se zbog odrona jednom trakom odvija i na regionalnim putevima Sikirići – Fakovići – Skelani, Tišča – Caparde i LJubovijski most – Drinjača, a zbog klizišta na regionalnim putevima Zagon – Јasik i Ukrina – Gornja Vijaka.

Polučasovne obustave saobraćaja, zbog deminiranja terena, vrše se od 8.00 do 16.00 časova na magistralnom putu Brod – Odžak, u naselju Liješće, lokalitet Šikare.

Na graničnim prelazima u BiH jutros nema dužih zadržavanja, prenose agencije.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender