02. 12. 2021.
Advokat: Neko ne želi Srbiju na EP

Advokat: Neko ne želi Srbiju na EP

Advokat: Neko ne želi Srbiju na EP

UEFA je dodijelila pobjedu Srbiji sa 3:0 nad Albanijom, ali je “orlovima” oduzela tri boda i naredne dvije utakmice moraće da igraju pred praznim tribinama.

“Iskreno, donesene odluke smatram vrlo čudnim. Albanci su prošli veoma dobro – ne razumijem zašto su kažnjeni novčano, u čemu je smisao toga.”

“Oni nisu htjeli da nastave da igraju utakmicu pod bilo kojim okolnostima, kako te večeri sa ili bez publike, tako i sutradan… Na žalost, stičem utisak da neko ne želi da Srbija bude učesnik prvenstva Evrope 2016. godine u Francuskoj”, rekao je Advokat za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

On je dodao da se na utakmice između Srbije i Albanije mora gledati kao na slučaj Rusije i Gruzije, koje nisu mogle da budu zajedno svrstane u grupi.

“Epilog procesa odlučivanja je za mene, kao selektora Srbije, jednostavno nevjerovatan – kažnjena je samo jedna strana, a to je Srbija. Čudna situacija je i kada pogledate na tabelu – odigrali smo dve utakmice, nijednu nismo izgubili, piše da imamo jednu pobjedu, a osvojili smo samo bod”, rekao je Advokat.

Advokat je kao otežavajuću okolnost istakao to što će Srbija naredne dvije utakmice igrati bez podrške navijača kod kuće.

“Vjerujem u naš tim, učinićemo sve da pobjedama ispunimo cilj i izborimo mjesto na najvišoj evropskoj sceni”, rekao je Advokat.

(B92, agencije)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender