04. 12. 2021.
Banjaluka: Za devet mjeseci šteta od privrednog kriminala 13,3 miliona KM

Banjaluka: Za devet mjeseci šteta od privrednog kriminala 13,3 miliona KM

Turističkoj organizaciji grada priznanje „Za novi kvalitet u turizmu 2014“

Direktor TOBL-a, Ostoja Barašin rekao je da je priznanje međunarodnog žirija „Turističke prizme“ dokaz da turizam u Banjoj Luci više nije „slučajan događaj“ nego organizovana i profitabilna privredna djelatnost.

Prema njegovim riječima, cilj održavanja brojnih turističkih skupova čiji je TOBL inicijator jeste povezivanje turističke ponude i stvaranje integralnog regionalnog turističkog proizvoda.

-To je proisteklo iz dobre saradnje TOBL-a sa gradovima u Republici Srpskoj, odnosno BiH, Sloveniji, Srbiji, a uskoro ćemo potpisati i protokol sa Turističkom organizacijom Crne Gore – rekao je Barašin.

Naglašavajući da je ponosan na ovo priznanje, Barašin je istakao da je to još jedan dokaz da TOBL korača pravim putem, što je Banju Luku svrstalo među najbolje turističke destinacije u regionu.

Svečanost dodjele međunarodnog priznanja održana je u novosadskom Hotelu „Park“, a prisustvovalo joj je više od 200 zvanica. Ta međunarodna turistička nagrada dodjeljuje se u okviru specijalizovanog sajma turizma „Winter & Spa Travel Market“ u Novom Sadu, koji će biti održan danas.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender