27. 11. 2021.
Pomozimo Draganu iz Donje Ljubije kod Prijedora

Pomozimo Draganu iz Donje Ljubije kod Prijedora

Pomozimo Draganu iz Donje Ljubije kod Prijedora

Siromašna porodica Kantar iz Donje Ljubije kod Prijedora obraća se svim ljudima dobre volje da pomognu u liječenju njihovog sina Dragana (23) koji ima Kronovu bolest, odnosno teško oboljenje crijeva.

Svi koji žele da pomognu Draganu mogu da pozovu humanitarni broj 1415 (poziv 1 KM).

Njegova pomajka Mara, koja ga odgaja sa ocem Radislavom, kaže za „Novosti“ da je Draganu preko potrebna pomoć za liječenje i da oni više ne znaju kome da se obrate za pomoć.

– Dragan ima Kronovu bolest i tri ciste na crijevima. On mora isključivo da jede dijetalnu hranu, a mi smo došli do toga da nemamo za hljeb. Da ne pominjem da je sin još prije 11 mjeseci trebalo da ode u Beograd na Vojnomedicinsku akademiju. Nismo imali za kartu, a kamoli da gotovo svakodnevno vadi krv i provjerava sedimentaciju, ispričala je Mara Kantar, koja i samo ima tumor na plućima i problematičan mladež na vratu.

U porodici Kantar niko nije zaposlen, a otac Radislav radi na dnevnicu. Inače, Kantari žive u privremenom stanu dobijenom kao alternativni smještaj od lokalne kancelarije za izbjegla i raseljena lica, pišu Novosti.

Radislav, koji je glava ove nesrećne porodice, izbjegao je u ratu iz Sanskog Mosta. Radi gdje god može za nadnicu, a ove godine je, kako kaže, radio samo pet dana, jer posla nije bilo.

RAČUN

Svi koji žele da pomognu ovoj porodici mogu to učine pozivom na humanitarni broj ili uplatom priloga na žiro račun kod NLB Razvojne banke Banjaluka: 562-007-81136464-38 na ime Mara (Dragutin) Kantar, Tone Perića 14 Ljubija, 79000 Prijedor, te na devizni račun kod iste banke: IBAN BA395620078116905735. SIFT je RAZBBA22 NLB Razvojna banka Banjaluka, Milana Tepića 4, 78000 Banjaluka.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender