09. 12. 2021.
Neda Ukraden: Danas je ljepota samo obim grudi i kukova

Neda Ukraden: Danas je ljepota samo obim grudi i kukova

Neda Ukraden: Ranije bih se skinula da sam znala da ću postati svjetska zvijezda!

“Uspjela sam da pobijedim starosnu diskriminaciju i da pokažem da baka može da bude mladolika, zgodna, vitalna i puna energije. Voljela bih da u TLZP dobijem ulogu Tine Tarner, jer su nam energije slične, a obećavam da ću tek u narednim emisijama šokirati publiku”, rekla je Neda i dodala da planira da u pozorištu izvede svoj šou.

Pjevačica, koja je karijeru započela 1967. godine, kaže da se u trenutku dok je svijet veliča osjeća loše, jer u domovini nije priznata koliko bi trebalo, ali da ipak ne mašta o inostranoj karijeri.

“Devedesetih godina kao da je neko pritisnuo „dilit“ i obrisao sve uspjehe pravih pjevača. Otad PR menadžeri diktiraju prilike i samo se piše o nekoliko pjevača koji imaju veze i političare iza sebe. Ja sam izabrala teži put, i sama sebi sam sve – od menadžera do vozača.

Rumuni svih generacija mi se klanjaju i znaju čak i moje stare pjesme, a u svojoj zemlji sam doživjela da čujem menadžera koji kaže „ko će da gleda babu“. Da sam se ranije skinula, možda bi bilo bolje”, zaključuje Neda za Blic.

http://www.youtube.com/watch?v=H6m3qU1PCk8

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender