08. 12. 2021.
Bora Đorđević: Ovaj deda planira da bude otac još koji put

Bora Đorđević: Ovaj deda planira da bude otac još koji put

Bora Đorđević: Ovaj deda planira da bude otac još koji put

DO koncerata legendarne rok grupe “Riblja čorba” u beogradskom Sava centru, 31. oktobra i 1. novembra, ostalo je još nekoliko dana, a karata za ove nastupe gotovo da nema.

Srpski “Roling stounsi” će prvi put u 36 godina dugoj i uspješnoj karijeri održati akustične koncerte pod nazivom “Čorba se čuje i bez struje”.

Njihove najveće hitove posjetioci će čuti u potpuno novim aranžmanima, premijerno će odsvirati dve nove pjesme, a sa ovih nastupa objaviće DVD. Pjevač i vođa grupe Bora Đorđević, koji će sa Beograđanima proslaviti 62. rođendan, na konferenciji za novinare u “Art kafeu” istakao je da, uprkos velikom interesovanju publike, ne namjeravaju da održe još jedan koncert, jer bi to bilo suvišno.

Ne mislimo da živimo od stare slave i ovi koncerti imaju smisla samo ako naša muzika dobije drugu dimenziju – rekao je Đorđević.

– I dobila je! Vratili smo na set listu sedam-osam pesama koje dugo nismo svirali. To su bili naši uslovi, ne bih pristao da radim koncert kada bi to bila prodaja starih pesama. Na sceni će biti ukupno 19 muzičara. Pridružiće nam se gudači “Metamorfozis”, bubnjar “Blok auta” Miljko Radonjić i prateći vokali.

Imaćemo i dva bubnjara i to dva Crnogorca. Specijalno za naš koncert doći će naši fanovi i prijatelji iz Vankuvera i Čikaga.

Na beogradskim koncertima očekuje se i 500 posjetilaca iz regiona, a poslije srpske prestonice “Riblja čorba” će u okviru turneje svirati u Pančevu, Nišu, Valjevu, Čačku… Imaju zakazane nastupe i u Crnoj Gori, Makedoniji, Republici Srpskoj, Sloveniji, kao i u Varšavi i Temišvaru.

Bora Đorđević će za nepunih mjesec dana postati deda. Tada bi trebalo da se porodi njegova ćerka Tamara.

Biće dečak i jedva čekam da mi se rodi unuče – kaže Bora. – To što ću postati deda ne mijenja činjenicu da sam doživotno u pubertetu. Možda mi to baš ne stoji, ali, Bože moj!

Na pitanje da li se već raduje zajedničkim šetnjama sa unukom, vođa “Riblje čorbe” kroz osmijeh kaže:

– Ovaj deda planira da bude otac još koji put!

“ČORBA” KAO “STOUNSI”

JEDNA švajcarska agencija je nedavno sprovela istraživanje o najboljim grupama i pjevačima u ovom regionu, a rezultati su pokazali da su bendovi bez premca “Roling stounsi” i “Riblja čorba”, a od pjevača Rijana i Željko Joksimović.

(Novosti)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender