09. 12. 2021.
Dodik pjevao Đokovićima (FOTO)

Dodik pjevao Đokovićima (FOTO)

Dodik pjevao Đokovićima (FOTO)

– Srđan i Dijana su oko 20 časova dočekali svoje goste, kojih je bilo pedesetak. Kada su se svi stigli, pušten je vatromet koji je bukvalno izgledao kao da gori nebo nad Beogradom. Trajao je oko 15 minuta, a baka Dijana je sve vreme slikala spektakl na nebu i slala Novaku.

Za atmosferu je bio zadužen Nemanja Nikolić, a oko ponoći pojavila se i Ana Bekuta, koja je sa svojim hitovima goste podigla na noge. Svi su đuskali i bilo jako veseli, a onda je u jednom trenutku Srđan zaustavio muziku i od harmonikaša pozajmio instrument kako bi lično zasvirao gostima. Svi su mu aplaudirali, a onda je Đoković sa bendom „La kampanela” odsvirao numeru „Ja vragolan i moj deda”, što je njegova supruga zabilježila telefonom kako bi prenijela atmosferu Noletu i Jeleni.

1531865-19

Đokovići su za svaku pjesmu davali pozamašan bakšiš, kao i njihovi prijatelji koji su sa njima slavili do jutra. Nezaobilazna numera je bila i „Rodio se sin, mali gospodin”, koja se čula više puta, a Srđan je čak violinisti tada i u rukav stavljao novac.

Jedna od najveselijih zvanica bio je i Milorad Dodik, koji se sve vreme veselio sa domaćinima. Tek kada je svanulo, veselo društvo se razišlo – ispričao nam je izvor koji je bio na licu mjesta.

Među poznatima koji su prvi pristigli na slavlje bili su Dragan Marković Palma, Nemanja Đoršđević, Ivica Dačić, Aleksandar Antić, Milorad Dodik, Filip Filipović, Ivica Tončev, Vladika Porfirije, Saša Mirković i još mnogi drugi koji su porodici Đoković poželeli da se ubrzo opet okupe i provesele istim povodom.
(alo)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender