08. 12. 2021.
Terzić odgovorio FSS: Nemate pojma

Terzić odgovorio FSS: Nemate pojma

Terzić odgovorio FSS: Nemate pojma

Odbor za hitna pitanja FSS uputio je zahtjev Zajednici klubova Superlige da u roku od 10 dana zakaže sjednicu Skupštine i izabere novog predsjednika umjesto Zvezdana Terzića, koji je na šest mjeseci suspendovan iz fudbala.

“Pa ovi u FSS pojma nemaju. Ja sam zbog obaveza u Crvenoj zvezdi ostavku podneo još 1. oktobra i do Skupštine i izbora novog predsednika, ovlašćenja sam preneo na mog potpredsednika Dragana Simovića”, rekao je Terzić u izjavi dostavljenoj agenciji Beta.

“Termin održavanja Skupštine će u skladu sa Statutom odrediti vršilac dužnosti predsednika Zajednice superligaša, a ne Tomislav Karadžić”, dodao je Terzić.

FSS je saopštio da se Terzić “već duže vreme nalazi na toj funkciji, iako to nije u skladu sa Statutom i da je njegov status, sa aspekta važećih pravnih propisa, neodrživ”.

Terzić je suspendovan na šest mjeseci iz fudbala, zbog incidenata poslije prvenstvene utakmice Zvezde i Napretka, 13. septembra, kada je neovlašćeno ušao u sudijsku svlačionicu i verbalno napao sudiju Dejana Santrača nezadovoljan suđenjem. Kasnije je utvrđeno da je Santrač oštetio Zvezdu na utakmici u Kruševcu. (B92, agencije)

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender