04. 12. 2021.
7 znakova da mu se sviđaš samo kao prijatelj

7 znakova da mu se sviđaš samo kao prijatelj

7 znakova da mu se sviđaš samo kao prijatelj

Dok zajedno gledate neku romantičnu komediju, približiš mu se i pokušaš da ga držiš za ruku, a on nastavlja da gleda film i pita te: “Želiš li još kokica?”

Obukla si najizazovniju haljinu koju imaš, a kada se nađeš s njim on i dalje priča o istim, dosadnim, stvarima – vremenu ili nadolazećoj utakmici ili o stanju u svijetu. Vrijeme je da se probudiš! On te tretira kao bilo koju drugu prijateljicu.

Kada je s tobom, više obraća pažnju na druge žene nego na tebe. To je siguran znak da nije zainteresovan za romansu s tobom.

Ne šalje ti cvijeće, čokolade ili neki drugi poklon iznenađenja. Pored toga, nikad mu nije palo na pamet da ti šapuće slatke riječi. Dakle, siguran znak da nikada nećete biti u vezi.

On se ne trudi da provodi vrijeme samo s tobom. Umjesto toga, svaki put kada idete van, on zove i vaše druge prijatelje.

Često se ni ne sjeti tvog rođendana, a kada mu to prebaciš, on se glasno nasmije i potapšete te po leđima, kao da se ništa značajno nije desilo. Ovakav stav jasno pokazuje da samo želi da budete prijatelji.

U nekom od vaših razgovora on spominje i pomno opisuje tip djevojke koji mu se sviđa, a ti nisi ni blizu tog opisa.

.
(minimagazin)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender