05. 12. 2021.
Vujošević: Zlonamjerni komentari pokušaj da se uspjeh Partizana stavi u drugi plan

Vujošević: Zlonamjerni komentari pokušaj da se uspjeh Partizana stavi u drugi plan

Vujošević: Zlonamjerni komentari pokušaj da se uspjeh Partizana stavi u drugi plan

Vidim da su u medijima više nego zlonamerni i prenaglašeni komentari novinara, koji nisu imali takvu agresivnost, borbenost i moralnu čvrstinu da zaštite koleginicu iz svog esnafa Olju Bećković, kada je zabranjena emisija “Utisak nedelje” – rekao je Vujošević, dodavši da sa ekipom provodi 24 sata i da sa velikom posvećenošću prema timu i emocijom radi ono što misli da je ispravno.

– Ima tu i određenih grešaka, ali mislim da igračima Partizana nije potrebna zaštita od takvih novinara koji pokušavaju da neke moje emotivne nastupe iskoriste stavljajući se u funkciju onih koji ne vole Partizan, a takvih ima dosta na vlasti u ovom trenutku. Ti isti novinari, najčešće nemo prelaze preko priča o teškoj ekonomskoj situaciji Partizana, o tome šta će se zbog toga dogoditi, upravo iz razloga što igrači ne mogu da budu plaćeni.

Trofejni strateg kluba iz Humske smatra da pisanje medija o incidentu u Jerusalimu ima pozadinu.

– Ovo je pokušaj da se dobra igra Partizana i povratak na ne tako stari put uspeha, stavi u drugi plan i na taj način onemogući, jer ako u ovom sastavu funkcionišemo dobro uz povratak Mačvana, Milosavljevića i dolazak jednog Amerikanca, bićemo još bolji, pa “zlo treba u semenu saseći” – objasnio je Vujošević.

Nekadašnji strateg moskovskog CSKA i selektor Srbije i Crne Gore, potom i samostalne Crne Gore nije ostao nijem ni na odgovor gradskog sekretara za sport Slavka Gaka.

– Pročitao sam samo šta se piše na sajtu Skupštine grada. Vuk Karadžić je odavno ustanovio pravilo “čitaj kako je napisano”, dakle ništa nisam tumačio već samo pročitao i naglasio. Kao predsjednik JSD Partizan, koje je vlasnik fudbalskog stadiona Partizan, apsolutno moram da se bavim onim što dotiče problematiku vlasništva tog stadiona – rekao je Vujošević, pišu Novosti

Ovako je bilo sinoć na utakmici sa Hapoelom:

http://www.youtube.com/watch?v=rxzkmMGMJIU

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender