02. 12. 2021.
Nemojte da štedite ljubav

Nemojte da štedite ljubav

Nemojte da štedite ljubav

Ako češće želite da „gužvate postelju“ sa suprugom, poslužite se sljedećim trikovima:

* Obavite kućne dužnosti. Ne želite valjda da ona misli na punu kantu đubreta, koju vas je uzgred pet puta zamolila da prospete, dok vi pokušavate da je navedete na milovanje. Ukoliko odradite svoja „zaduženja“ prije nego što vas opomene, ona će pokrenuti stvari.

* Kupite joj cvijeće bez posebnog povoda. Pokloni i ruže se podrazumijevaju za praznike, rođendane i godišnjice, ali je povremeno iznenadite sitnicama jednog nasumično izabranog četvrtka. Na poruci napišite „Zato što si moja“, a ona će znati kako da vam se zahvali.

* Ljubite je svakodnevno da bi navikla na izlive nježnosti, kako ne bi svaki put kada je poljubite pomislila da je seks sve što želite. Neće se žaliti, a vi ćete imati više šansi da dobijete to što želite.

* Zakažite joj sastanak! Dame kuvaju, peglaju, svakodnevno idu na posao i pritom se brinu o djeci. Pokažite svoju zahvalnost tako što ćete je izvesti na romantičnu večeru, bioskop, na kolače. Gdje god da ste, potrudite se da se opusti i zabavi.

* Glasno i često joj govorite da je volite, a ne samo prije nego što odlučite da joj zavučete ruku pod majicu. Ženama je potrebno da to čuju, ali i da im postupcima to dokazujete.

Na kraju, otvoreno pitajte udatu koleginicu da li bi češće željela da vodi ljubav sa suprugom kada bi obavljao kućne poslove, kupio joj cvijeće bez ikakvog povoda, dugo je ljubio bez pokušaja da je svuče, izvodio je u provod i svakodnevno joj govorio da je voli. Odgovor će definitivno biti potvrdan! (Novosti)

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender