03. 12. 2021.
Nikolić: Nismo favoriti protiv Vojvodine

Nikolić: Nismo favoriti protiv Vojvodine

Nikolić: Nismo favoriti protiv Vojvodine

Vojvodina je tim za poštovanje, sjajno su započeli prvenstvo, ekipa je spoj iskusnih igrača i mladih i talentovanih poput Gaćinovića i Babića. Na ruku nam ne ide ni tradicija i moramo da prevaziđemo trenutne mogućnosti da bismo ih pobedili – izjavio je NIkolić na konferenciji na medije.

Nikolić, bivši trener Novosađana, ponovio je da je rano za bilo kakvu priču da je neka utakmica odlučujuća.

Ko može na trećini prvenstva da donosi takav zaključak može da se smatra neozbiljnim. Možda se posle pobede protiv Zvezde stekao utisak da ćemo se prošetati do titule, ali dobili smo opomenu i sad je vreme da se izborimo sa najboljima – naveo je NIkolić.

Crno-bijeli su posle trijumfa u 147. vječitom derbiju “vezali” poraze protiv Bešiktaša u Ligi Evrope i Jagodine u prvenstvu, a potom su u zaostalom meču osvojili samo bod protiv OFK Beograda.

I sreća nam je okrenula leđa na prethodnim utakmicama, ali mora da je nečim nismo zaslužili. Sad je vreme da se pokažemo, imam poverenje u igrače, trče odlično, možda su malo mentalno umorni, ali oni su najbolji i izneće teret do kraja jeseni – zaključio je Nikolić, prenose agencije.

Derbi utakmica 11. kola Superlige između Partizana i Vojvodine igra se u nedjelju od 19 sati u Humskoj.

,

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender