02. 12. 2021.
Vujošević: Zlonamjerni komentari pokušaj da se uspjeh Partizana stavi u drugi plan

Vujošević: Zlonamjerni komentari pokušaj da se uspjeh Partizana stavi u drugi plan

Vujošević: Treba Andrić meni da se izvini što me je doveo u tu situaciju!

Andrić bi trebalo meni da se izvini što me je doveo u ovu situaciju, ali zbog mog gesta to ne treba da uradi. Prema igračima sam maksimalno čist, a diže se nepotrebna prašina – izjavio je Vujošević na konferenciji za medije u dvorani PIonir.

Na pitanje da li mu je žao što je Andrića uhvatio za vrat, Vujošević je odgovorio:

Žao mi je što igru u Jerusalimu hoćete da svedete na incident, jeste ružno, ali slične stvari s radili i ostali treneri, pa o tome niko ništa nije pisao kada su saplitali i jurili igrače (Dušan Ivković, prim.aut). Murinjo i Venger su imali klinč, da li i to odgovara Vučiću.

Prema Vujoševićevim riječima svako ima svoj metod, a on je prepoznatljiv po specifičnom radu.

– Za mene su igrači najbitniji, ali moraju da budu sa obe noge na zemlji i želim da im podignem individualni kvalitet, ali ljudski. U svakoj familiji može da se desi da roditelj opsuje i udari dete, ali ja nisam to uradio već samo samo prislonio ruku. Andrić je sjajan momak, nije uradio ono što mu je rečeno, a pogodilo me je to što nije uradio ono što sam zahtevao od njega na terenu. Ne znam zašto novinari šire priču, nije lepo to što sam uradio, ali ja živim sa tim igračem.

Vujošević je rekao da je državni vrh neprijateljski raspoložen prema njemu.

– Oni su objavili na sajtu da će rekonstruiosati prostor oko stadiona Zvezde, ali je poslije došlo drugačije objašnjenje. To pričam kao prvi čovek Sportskog društva Partizan, kakva je to benzinska pumpa od 10 hektara. Pričam ono što mislim da je tačno i ne interesuje me što imam neprijatelje, ali koliko neprijatelja, toliko časti – poručio je on i dodao:

– Novinari šire priču da je loše što moji igrači treniraju od sedam ujutru, a premijer Vučić je to radno vreme uspostavio u firmama, da li mislite da igrači ne treba da imaju isti tretman kao radnici – zapitao se Vujošević.

Na konferenciji za medije bio je i Andrić, ali mladi košarkaš nije želio da komentariše incident sa Vujoševićem na meču protiv Hapoela i poručio da su to stvari unutar kluba.

Kada je u pitanju duel sa Igokeom u Jadranskoj ligi Vujošević je rekao da je u pitanju kvalitetan tim, iako je smanjen budžet.

– Pokušaćemo da ponovimo dobru igru iz Jerusalima, raduje me veliki napredak ovog sastava, a verujem da će biti još bolje kada se kompletiramo – istakao je trener crno-bijelih uz napomenu da neće igrati Mačvan i Milosavljević, prenose agencije.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender