04. 12. 2021.
Andrea upucala zlato u Solinu

Andrea upucala zlato u Solinu

Andrea upucala zlato u Solinu

Andrea je sa upucanih 206,9 krugova osvojila zlatnu medalju, čime je trijumfovala drugi dan za redom, poslije ekipne bronze u subotu.

Na takmičenju u kom je učestvovalo 40 takmičarki iz Srbije, Hrvatske, Češke, Crne Gore, Mađarske, Bosne i Hercegovine i Italije, Andrea je u neizvjesnom finalu, iza sebe ostavila drugoplasiranu Snježanu Pejčić (206,6 krugova) i Valentinu Gustin (183,7 krugova) iz Hrvatske, koja je zauzela treću poziciju.

“Divan vikend u Splitu na kom sam oba dana završila na prvom mestu. Danas sam imala bolji rezultat od jučerašnjeg u ekipnom nastupu. Finale je bilo jako neizvesno, jer sam poslednjim hicem došla do pobede. Startovala sam lošije, ali uspela sam u poslednjih 10 hitaca da osvojim seriju od 105.0 krugova”, rekla je Arsovićeva.

Andrein klupski i reprezentativni trener Dragan Donević je takođe zadovoljan njenim i nastupom cijele reprezentacije na “Salona DC Openu”.

“Andrea je nastavila seriju odličnih rezultata i ponovo je dokazala da je trenutno jedna od najboljih takmičarki na svetu. Jako sam zadovoljan njenim finalnim rezultatom, ali i jučerašnjim nastupom cele reprezentacije, koja je sa podmlađenim timom zauzela treće mesto”, istakao je Donević za B92.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender