05. 12. 2021.
Golman Milić: Zašto i drugi koji su bili u provodu sa mnom nisu kažnjeni?

Golman Milić: Zašto i drugi koji su bili u provodu sa mnom nisu kažnjeni?

Golman Milić: Zašto i drugi koji su bili u provodu sa mnom nisu kažnjeni?

Vršilac dužnosti selektora Dejan Perić izjavio je da je Milić odstranjen iz reprezentacije zbog nepoštovanja kodeksa i narušavanja discipline, dolaskom u ranim jutarnjim satima, pod dozom velike količine alkohola.

Međutim, Milić je za Sport rekao je da je poslije meča sa Crnom Gorom odlučio da naputisti reprezentaciju, ali da je pogriješio što na vrijeme obavijestio selektora.

„Dobili smo dozvolu da izađemo do dva i da popijemo koju čašicu. Pio sam, jer sam ranije doneo odluku da napustim tim. Otišao sam u hotel da pokupim stvari, ali tamo se našla Antidoping agencija, pa sam morao da ostanem još malo, a ujutru mi je Perić saopštio da sam izbačen. Ako već drži do discipline, zašto nisu kažnjeni i oni koju su bili sa mnom? Trebalo je odmah posle meča sa Crnogorcima da kažem da napuštam tim. Imam svoje razloge, ali ne bih o njima“, naglasio je Milić.

On je istakao da više neće nastupati za reprezentaciju Srbije.

„Ubuduće me nećete gledati u dresu sa državnim grbom. Možda sam pogrešno reagovao, možda je trebalo odmah posle utakmice da mu kažem da ne želim više da budem deo tima. Razmišljao sam, dvoumio se… U nacionalnom timu sam bio jer volim Srbiju, volim svoju državu. Odbio sam nekoliko pasoša, nisam hteo da igram za druge, samo za Srbiju. Ali Srbija i ja nemamo ista geldanja na moju karijeru, budućnost. Na kraju je ispali ružno, ali šta da se radi. Možda je ovako moralo da bude. Ne želim samo da se stvara pogrešna slika o meni, jer sam i otac maloletnog deteta”, rekao je Milić.

Reprezentacija Srbije je u prvom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo savladala Crnu Goru, a od 19.45 časova gostuje Izraelu (B92, Sport)

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender