02. 12. 2021.
Slike koje bi naši pjevači rado spalili, da mogu

Slike koje bi naši pjevači rado spalili, da mogu

Slike koje bi naši pjevači rado spalili, da mogu

Prvo, šampionsko mjesto na našoj listi „slika koje bi rado spalili da mogu“ bez konkurencije pripada Jeleni Karleuši. Pjevačica je toliko podbula i natečena da njena prirodna ljepota bez pudera i šminke naprosto ne može da dođe do izražaja.

e1

Drugo mjesto zauzela je Dara Bubamara, čije slike su osvanule u javnosti, a da prethodno nisu prošle kroz fotošop dijetu. Čijom “greškom” je pokazala celulit pjevačica još nije utvrdila, ali smo sigurni da Dara mašta o tome da uskoro izmisle aparat koji automatski skida kilograme.

e2

Treće mjesto pripada Vesni Zmijanac. Pjevačica se među tezgama na pijaci pojavila bez trunke šminke, očigledno želeći da je niko ne prepozna.

e3

Kao ni ove tri ni većinu estradnjaka objektiv ne toleriše bez šminke. Cakana recimo uopšte nije toliko „cakana“ bez pudera i rumenila, Nataša Bekvalac pravi čudne face dok igra tenis, dok se ni Ani Nikolić ne preporučuje da izlazi na sunce nenašminkana.

e4

e5

Zorica Brunclik, Indi i Milan Stanković su gotovo neprepoznatljivi na slikama, s obzirom na to da sve troje imaju višak kilograma, dok Brega, kao što imate priliku da vidite, uošte ne zna da uživa u hrani.

e6

e7

Da rezimiramo, kada bi sreli naše zvijezde u ovakvim izdanjima, zasigurno ih ne biste prepoznali, a čak i kada bi vam se predstavili sa pravom biste mogli da im zapjevate veliki Lukasov hit “O, jesi li to ti”?, piše ALO.

e8

e9

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender