Blagajnici “Autoprevoza” u parku oteo 22.000 KM

Blagajnici “Autoprevoza” u parku oteo 22.000 KM

Blagajnici “Autoprevoza” u parku oteo 22.000 KM

To je navedeno u prijavi koju je banjalučka policija zaprimila u ponedjeljak u 16.40, nakon čega je počela potraga za lopovom.

U “Autoprevozu” su “Nezavisnim” potvrdili da je riječ o dnevnom pazaru, koji je, kako su naveli, njihova radnica namjeravala da prenese od prodajnog mjesta do centralne blagajne.

Iz policije je saopšteno da je u prijavi navedeno kako je nepoznati izvršilac iskoristio nepažnju žene, prišao joj s leđa i istrgao torbu s ramena.

“Zatim se udaljio u nepoznatom pravcu, čime je izvršio krivično djelo teška krađa”, saopštila je Marija Markanović, portparol CJB Banjaluka.

Kako smo uspjeli nezvanično saznati, policija ne isključuje ni mogućnost da je Đurićevu kradljivac pratio, te da je znao da će nositi veću količinu novca.

Lopov ju je, kako smo se uvjerili, dočekao na nekoliko desetina metara od ograde “Autoprevoza”, a kada je došao do plijena, pobjegao je kroz park.

“Inače, taj muškarac je mršaviji i visok je. Postoje očevici koji su vidjeli kako žena vrišti dok on bježi s torbom. Takođe, policija će uzeti i snimke sa nadzornih kamera iz obližnjih kafića, ako je, kojim slučajem, nešto snimljeno”, ističe izvor “Nezavisnih” blizak istrazi.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender