24. 09. 2021.
Sud odlučio: Kafić u centru Banjaluke u bescijenje

Sud odlučio: Kafić u centru Banjaluke u bescijenje

Sud odlučio: Kafić u centru Banjaluke u bescijenje

Banjalučki kafić “Kapriolo” u samom centru Banjaluke, vrijedan milion i po maraka – prodat je na licitaciji za samo 419 hiljada. Bez nekretnina ostali smo na potpuno nezakonit način, tvrde to bivši vlasnici.

Pošto su gradu Banjaluci kasnili sa isplatom duga za korišćenje građevinskog zemljišta Okružni privredni sud donio je odluku o prodaji nekretnina. U preduzeću “Beograd” tvrde da ih niko iz suda nije lično obavijestio da im zbog duga imovina na dobošu.

Proces prodaje nije obustavljen ni nakon što su bivši vlasnici gradu Banjaluci vratili sporni dug. Sud je prihvatio ponudu firme “Lukić invest” i donio zaključak o prodaji milionskih nekretniha za mizeran iznos. U “Lukić investu” ne žele pred kameru – tvrde da je sve po zakonu.

U banjalučkoj gradskoj upravi kažu da su Okružni privredni sud o izmirenju duga obavijestili 08. oktobra. Dan poslije sud je zaključio prodaju.

Niko iz Okružnog privrednog suda,ne želi da komentariše donesenu odluku o prodaji nekretnina u samom centru Banjaluke. Nisu odgovorili na pitanja ATV-a, baš kao ni u Geodetskoj upravi oko eventualnog uknjiženja novih vlasnika.


(ATV)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender