Partizan od 19 časova sa Bešiktašom

Partizan od 19 časova sa Bešiktašom

Partizan od 19 časova sa Bešiktašom

Crno-bijeli su u prva tri kola osvojili samo bod, pa imaju male šanse za prolaz u narednu fazu takmičenja.

Trener Marko Nikolić nada se da njegov tim može da pruži dobru partiju i napravi iznenađenje.

“Ovo je još jedna izvanredna prilika za igrače Partizana da provere mogućnosti u ozbiljnom takmičenju. Snagu i kvalitet Beškitaša osetili smo u Beogradu, utakmicom u Istanbulu stičemo dragoceno iskustvo, jer smo autsajderi, ali nadam se da ćemo se prikazati u mnogo boljem svetlu nego u prvom meču”, rekao Nikolić pred važan ispit crno-bijelih.

On je istakao da Partizan mora da pruži mnogo bolju partiju nego u Beogradu 23. oktobra, kada je od istog rivala poražen sa 4:0.

“Moramo dostojanstveno da se predstavimo evropskoj javnosti, ko god bio s druge strane terena verujemo u pozitivan rezultat. U prvom meču nismo pokazali kvalitet i verujem da možemo da ih iznenadimo više nego oni nas. Ne želimo da pretimo, ali Partizan nije došao na izlet. Očekujemo hrabar i drzak Partizan”, poručio je Nikolić i ocijenio da njegov tim matematički još nije izgubio šanse za prolaz u narednu fazu takmičenja, jer je, kako je naveo, “u sportu sve moguće”.

Prema njegovim riječima, šansu protiv Bešiktaša dobiće igači sa nešto manjom minutažom.

“U Partizanu ne postoji prvi i drugi tim, imamo dosta igrača u rotaciji i neki fudbaleri su zaslužili da dobiju šansu. Verujem da će je iskoristiti”, zaključio je Nikolić, prenosi B92.

Utakmica 4. kola C grupe Lige Evrope između Bešiktaša i Partizana igra se večeras u Istanbulu od 19 sati.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender