28. 09. 2021.
Samoća nije bauk

Samoća nije bauk

Samoća nije bauk

Zgodniji ste i zategnutiji kada ste sami. Nemate partnera sa kojim ćete se maziti u krevetu, pa zato vježbate, trčite, šetate. Istraživanja su pokazala da srećno vjenčani parovi značajno dobijaju u težini u prve četiri godine braka, dok se manje zadovoljni trude da održe tijelo u kondiciji i tako zadrže partnera.

Veća je vjerovatnoća da dobijete unapređenje ako ste solo. Nedostatak porodičnih obaveza vam omogućava da se posvetite poslu, ostajete duže u kancelariji i fokusirate se na rješavanje problema. Zato vrijedno radite dok ste sami, a kad upoznate nekoga, možete dati sebi malo „poslovnog oduška“.

Najbolje od svega je što čarape možete ostaviti gde stignete, toalet dasku podignutu, krevet nenamješten. Zato vrijeme koje ne provedete radeći kućne poslove popunite čitanjem knjiga, gledanjem filmova, odlaskom na časove salse.

Još jedna prednost kad nemate partnera jeste to što sa svojim novcem možete da uradite šta god želite. Da stavite pod slamaricu, častite cijelu kafanu ili potrošite sve na cipele i nakit. Sve dok ne uđete u bračne vode, nikome ne treba da se pravdate kako trošite zaradu.

Bićete i odmorniji za razliku od onih u vezama, jer nema nikoga da vas ustajanjem, kašljanjem ili prevrtanjem po krevetu budi iz sna. Dodatno, samci uživaju u druženju sa prijateljima.

Njihovi različiti karakteri zadovoljavaju sve vaše potrebe, pa s jednim ortakom igrate fudbal, s drugim izlazite u grad, sa trećim igrate igrice. Vi se definitivno zabavljate više nego ljudi u vezama, pa zato uživajte u svojoj samoći!

.

(Novosti)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender