Rukometaši “Borac m:tel”-a večeras dočekuju “Zagreb”

Rukometaši “Borac m:tel”-a večeras dočekuju “Zagreb”

Rukometaši “Borac m:tel”-a večeras dočekuju “Zagreb”

– Ne treba trošiti puno riječi o kvalitetima Zagrepčana, koje sa klupe predvodi proslavljeni jugoslovenski reprezentativac Veselin Vujović. Njegovim dolaskom na kormilo naš naredni rival zaigrao je još bolje, a sama činjenica da su u Ligi šampiona nedavno pobijedili njemački Kil dovoljno govori o njihovoj snazi – naglasio je trener “crveno-plavih” Igor Rađenović.

Banjalučani u ovom susretu neće biti kompletni.

– Duško Hercegovac je već duže odsutan i za njega je prvi dio sezone završen, dok je neizvjestan nastup desnog krila Milana Đukića, koji ima povredu primicača. O njegovom nastupu odlučićemo pred samu utakmicu. Međutim, ko god bude igrao, mislim da mu ne treba veći motiv od toga što za rivala ima trofejnu ekipu kao što je Zagreb. Naša šansa je što u utakmicu ulazimo totalno rasterećeni, jer smo svi svjesni da je naš protivnik favorit – dodao je Rađenović.

Srednji bek Borca m:tel Nemanja Bezbradica svjestan je snage rivala.

– Šampionu Hrvatske pripada uloga favorita, ali se nadam da pred prepunim “Borikom” možemo ostvariti dobar rezultat. Naravno do njega će biti teško doći, ali daćemo sve od sebe da budemo što bolji u ovom izuzetno teškom meču – rekao je Bezbradica, piše Glas Srpske.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender