28. 09. 2021.
Priština pokušava da podijeli Srbe

“Vučić omogućio dolazak Šešelja”

Vulin je dodao i da neće biti dozvoljeno da se destabilizuje Srbija. On je za TV Pink rekao da svaki državljanin u Srbiji ima pravo da se liječi i da bude čuvan, ali da, sa druge strane, ima pokušaja da se dolazak Šešelja iskoristi direktno protiv Vučića i kao nešto što bi trebalo da destabilizuje Srbiju i da se to neće dopustiti.

On je rekao da pretpostavlja da postoji neki dogovor između Haškog tribunala i Šešelja sa kojim će i nadležni državni organ biti upoznat i u skladu sa njim ponašati.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja je dodao da je “Vlada Republike Srbije dala garancije istog sekunda kada su od nas zatražene”.

Vulin je naglasio da Srbija mora da nastavi putem koji je krenula, a to je put nezavisnosti, suvereniteta i “našeg suverenog biranja s kim i kako i u kojoj meri”.

“Nemojte plašiti Vučića na bilo koji način, neće vam uspeti”, poručio je Vulin, ističući da se nada da će u toku dana razgovarati sa Vučićem.

Vulin je dodao da je Vučiću “bilo nuđeno i da je Zapad stalno koristio ovo kao sredstvo ucene i pritiska – ako ne budeš promenio politiku, kada je Rusija u pitanju, ako budeš održao paradu, ako Putin bude tako drag gost, videćeš da ćemo naći načina da destabilizujemo Srbiju”, prenose agencije.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender