28. 09. 2021.
Crnogorac: Imam najveći obim ruke u Evropi, a ne koristim hemiju!

Crnogorac: Imam najveći obim ruke u Evropi, a ne koristim hemiju!

Crnogorac: Imam najveći obim ruke u Evropi, a ne koristim hemiju!

Tvrdi da ima najveći obim ruke na Starom kontinentu – 55 centimetara i možda među najvećim na planeti.

Za razliku od rivala po bijelom svijetu, ovaj junak ne koristi steroide, već mu je Bog dao snagu i zdravlje. Visine 186 centimetara i težine 130 kilograma u mišićima, sa čeličnim rukama i nogama, plijeni pojavom. U podgoričkom naselju Zabjelo posjeduje teretanu, gdje smo ga zatekli kako vježba.

“Pogledajte ove mišice na kojima bi pozavidio i Arnold Švarceneger, koji ima isti obim ruke kao ja, ali je razlika u tome što je to meni dao Bog, a njemu steroidi. Dešava se da u naponu snage, kada pakleno radim, obim ruke bude i 58 centimetara”, priča za „Novosti“ čuveni Kika.

Ovaj junak je namjeravao da u Podgorici priredi spektakl, ali nažalost, nije imao podršku ni grada ni države.

“Želja mi je da u krcatoj beogradskoj `Areni` na uličnu tuču izazovem gospodara planete, tamnoputog Boba Sepa! Svjestan sam ovog izazova, ali mi je to životni cilj. Imam veliko srce, gvozdene pesnice, vjeru u Boga i ljubav prema majci Srbiji. Neću se predati”, poručuje Kika. Kažu mi prijatelji da to ne činim, jer će me Sep poslati u carstvo snova. A ja im odgovaram: pobićemo se, neće me ubiti.

Div sa Morače je prvi put ušao u teretanu kada je imao 30 godina. Prije toga bavio se fudbalom, zakucao na vrata pionirske i kadetske selekcije Crne Gore.

“Jedna kafanska tuča poremetila je moje fudbalske planove, kada sam dobio ubod nožem u osmo rebro. Sječivo se slomilo i na moju sreću nije našlo put do srca. Tada sam riješio da uđem u teretanu i počnem tolikom pakleno da treniram, dok nisam eksplodirao u snazi i mišićima”, kaže naš sagovornik.

Recept

Svetozar Nikočević Kika kaže da se razvijao bez ikakvih preparata, već da je snagu ponio od rođenja, a potom je „glancao“ u teretani. Uglavnom jede piletinu, pirinač, kuvano povrće, ništa masno. “U mojoj teretani poniklo je mnogo dobrih sportista, ali posebno moram izdvojiti dvojicu sjajnih momaka i šampiona, Gorana Radonjića i Ivana Strugara.”

“I danas vježbam pokazujući mojim vršnjacima, koji uveliko čekaju u redovima pred apotekama, naslonjeni na štapove ili štake, da je volja jača od bilo koje bolesti ili godina. Ja sam tom voljom sve pobijedio – osim žena. Kao da su me stigle njihove kletve, pa još nisam stao na ludi kamen. Priznajem, nedostaje mi šaputanje na jastuku. I sin nasljednik, a još šampion!” (Novosti)

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender