Novi Sad: Zaplijenjeno šest kilograma heroina

Novi Sad: Zaplijenjeno šest kilograma heroina

Novi Sad: Zaplijenjeno šest kilograma heroina

Droga je otkrivena u specijalno napravljenom bunkeru u automobilu marke “opel” smederevskih tablica kojim je upravljao T.S (63) iz Vranja. Akcija je izvedena poslije višemjesečnog operativnog rada policije i carinika.

Istovremeno, u Novom Sadu je uhapšen Đ. D. (60), za koga se sumnja da je organizovao krijumčarenje nađene droge, iz Velikog Trnovca u Rumuniju, čijem je narko-tržištu bila namijenjena.

Obojici uhapšenih je određeno zadržavanje do 48 sati, a Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu biće dovedeni, uz krivičnu prijavu koja ih tereti za neovlašćeno stavljanje u promet opojnih droga.

Uprava carina je saopštila da je državljanin Srbije T.S. kod koga je nađena droga putovao u Temišvar, a na pitanje da li ima nešto da prijavi carinskoj kontroli, rekao je da se u automobilu nalaze samo njegove lične stvari. Uprkos tome, carinici su detaljno pregledali vozilo i primijetili da je gepek prepravljen, kao i da se ispod skinutog zadnjeg sjedišta nalazi duplo dno. U tom prostoru našli su 12 paketa obmotanih ljepljivom trakom, u kojima se nalazila droga, prenose agencije.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender