20. 10. 2020.
Lazović: Predugo sam u Zvezdi

Lazović: Predugo sam u Zvezdi

Lazović: Predugo sam u Zvezdi

“O produžetku ugovora je malo nerealno da pričamo. Već sam jednom produžavao ugovor i šest godina biti u klubu je mnogo. Želim da se oprobam u jačim ligama. Tek me čeka razgovor sa upravom kluba po mnogim pitanjima, ali je nerealno da razmatramo nastavak saradnje”, istikao je Lazović za ‘Večernje novosti’.

Generalni direktor crveno-bijelih Zvezdan Terzić napomenuo je da će se sa Lazovićem tek razgovarati, ali i da bi moglo da se razgovara o novom ugovoru, pošto mu sadašnji ističe na kraju sezone. U međuvremenu, holandski Vitese i španski Levante pokazali su interesovanje za desnokrilnog napadača.

“Manje-više sve se to svodilo na nivo interesovanja. Situacija je trenutno takva da ostajem do leta. Naravno, prelazni rok je tek počeo, sve je u opticaju. Ako se pojavi dobra ponuda otići ću”, dodaje Lazović.

Zvezda je već dovela šestoricu novih igrača, tim će se ponovo drastično promijeniti.

“Ovde sam pet i po godina i slika se nije promenila. Iz šampionskog tima otišli su Rakić, Gogić, Pečnik, Mijailović, ostalo je nas nekoliko. Pojačanja jesu kvalitetna, nadam se da će se svi uklopiti pa da pokušamo da odbranimo titulu”, jasan je Čačanin, “Bila je i drugačija ekipa. Uz poštovanje svakoga, taj tim je imao mnogo iskusnih igrača, sa međunarodnim stažom, a i posebnu energiju. Sada su došli Luković i Anđelković, koji su ovde odrasli, a njihovo iskustvo i znanje svakako će pomoći mlađim igračima da se što bolje razviju. Šest bodova jeste mnogo, ali nije nedostižno. I veći minusi su se stizali, pa sam tako i ja optimista”.

U tim je stiglo nekoliko ofanzivaca, novi napadači, pa svi očekuju da se prevaziđe jesenja neefikasnost.

“Bar nam je odbrana bila na nivou. U nekoliko utakmica nismo imali ni sreće. Ne samo napadači, već i mi iz veznog reda. Da nas je malo sreća poslužila, zaostatak za Partizanom bio bi manji.

Kapitenska traka na ruci je za Darka obaveza više ako ostane i na proleće član Crvene zvezde.

“Lepa dužnost. Naravno, ako klub odluči da ja ostanem kapiten. Ponavljam, nemam problem da ostanem još šest meseci i odradim ugovor do kraja. Spremam se maksimalno, imam i taj cilj ispred sebe da odbranim titulu i mkao kapiten podignem pehar”, zaključio je Lazović priču za ‘Večernje novosti’.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender