24. 07. 2021.
Poginuo mladi fudbaler Volfsburga

Poginuo mladi fudbaler Volfsburga

Poginuo mladi fudbaler Volfsburga

Malanda je doživio saobraćajnu nesreću u 15.35 na putu A2 pored mesta Porta Vestfalika, a policija je saopštila da je uzrok prebrza vožnja.

20-godišnji Belgijanac sjedio je na zadnjem sjedištu “Volksvagen Tuarega” sa još dvojicom putnika u automobilu.

U policijskom izvještaju navedeno je da je u uslovima oblinih padavina i udara vjetra od preko 100 kilometara na čas, vozač automobila u krivini izgubio kontrolu nad vozilom i zakucao se u drvo, da bi se potom prevrnuo na krov.

Malanda je bukvalno katapultiran sa zadnjeg sjedišta i poginuo je na licu mjesta. Dvojica putnika teško su povrijeđena u udesu i odmah su hospitalizovani.

“Pretpostavlja se da je neprilagođena brzina uzrok udesa. To je bilo presudno kada se uzme u obzir vjetrovitost i vlažnost kolovoza. Tuareg je konfiskovan, a stručnjaci provjeravaju mjesto nesreće”, stoji u saopštenju policije.

Malanda je u avgustu 2013. godine stigao iz Zulte Varegema u Volfsburg, ali je ostao na šestomjesečnoj pozajmici. Za ‘Vukove’ je odigrao 23 utakmice u svim takmičenjima i postigao dva gola. Prošao je sve mlađe selekcije reprezentacije Belgije i trebalo je da dobije priliku u A timu, javljaju agencije.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender