01. 11. 2020.
Popodne kiša, u noći snijeg

Popodne kiša, u noći snijeg

Popodne kiša, u noći snijeg

Sredinom dana naoblačenje će prvo zahvatiti sjeverne i sjeverozapadne krajeve i brzo će se proširiti na ostale predjele, donoseći kišu.

Prema večeri i tokom noći sa zahlađenjem kiša prelazi u susnježicu i snijeg. Očekuje se formiranje novog snježnog pokrivača od pet do 20 centimetara.

Duvaće slab do umjeren južni i jugozapadni vjetar, prema večeri u skretanju na sjeverozapadni i sjeverni. Na jugu će tokom noći duvati i jaka bura.

Najviša dnevna temperatura od sedam do 14, na planinama oko pet stepeni Celzijusovih. Kasnije popodne i uveče naglo će zahladiti.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros preovladava pretežno vedro vrijeme, a po kotlinama i uz riječne tokove ima magle ili niskih oblaka.

U Bihaću je jutros bilo najtoplije sa 12 stepeni koliko je izmjereno u 7.00 časova, a najhladnije u Prijedoru i Bugojnu minus dva stepena Celzijusova.

Devet stepeni bilo je u Gradačcu, osam na Mrakovici, sedam u Mostaru, pet u Trebinju, četiri u Bileći, tri u Bijeljini, Mrkonjić Gradu i Livnu.

Bjelašnica, Zvornik i Srbac imaju istu temperaturu vazduha dva stepena.

U Banjaluci, Doboju, Nevesinju, na Ivan-sedlu, u Kupresu, Sarajevu, Srebrenici, Foči i Tuzli u 7.00 časova izmjeren je jedan stepen, nula u Kalinoviku, Višegradu, Novom Gradu i Goraždu, a minus jedan na Han Pijesku, u Zenici i Sanskom Mostu, minus dva na Čemernu, prenose agencije.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender