01. 08. 2021.
Đoković: Nadala viđam češće nego majku

Đoković: Nadala viđam češće nego majku

Đoković: Nadala viđam češće nego majku

Jasno je Đokoviću zašto pojedini ne žele bliskiji odnos.

– Razumijem taj pristup. Naime, ako smo veliki rivali i postoji taj izraženi takmičarski duh među nama, naboj, teško je da budemo jedni prema drugima potpuno otvoreni, da gradimo iskreno prijateljstvo, izlazimo, družimo se, putujemo negdje na odmor.

Sa druge strane, naš šampion trudi se da sa svim kolegama ima korektnu komunikaciju, jer je na njih usmjeren gotovo cijele godine.

– Možda ćemo imati više vremena jedni za druge pošto završimo profesionalne karijere, ali moram da istaknem činjenicu da Nadala, Federera i Mareja viđam češće nego sopstvenu majku. Tako je već pet ili šest godina. Zato ih smatram veoma bliskim osobama u mom životu – objasnio je Nole.

Igrač iz Beograda je nastavio sa završnim pripremama za početak turnira (19. januar), ali pored maksimalno profesionalnog pristupa, trudi se i da obraduje neke svoje fanove. Konkretno, mlada Australijanka Ana Bišop prešla je 250 kilometara da bi se srela sa Đokovićem, a Novak joj je ispunio želju da se uslikaju i odigraju par poena na “Rod Lejveru”. Djevojčica je bila oduševljena srpskim teniserom, o čemu su mediji u ovoj zemlji opširno izvještavali.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender