31. 07. 2021.
Šest “grešaka u koracima” kod muvanja

Šest “grešaka u koracima” kod muvanja

Šest “grešaka u koracima” kod muvanja

Skockali ste se, naoštrili na flert, krenuli u akciju i – opet doživjeli debakl. S druge strane, ne možete da vjerujete koliko vaš, ne toliko lijep drugar, ima uspjeha kod dama.

Istraživanja su pokazala da je razgovor često najslabija tačka prilikom “muvanja”. Većina muškaraca, čak i ako skupi hrabrost da priđe djevojci, uglavnom već u startu “ljubavne utakmice” pravi “greške u koracima”, koje su neoprostive. Ako se prepoznajete u ovoj priči, pričitajte gde najčešće griješite:

PREVIŠE STE NAPADNI

– Odmah postavljate pitanja koja nisu primjerena ili previše zadiru u njenu intimu? Velika greška! Nemojte biti navalentni i razgovor usmjeravati u “nepristojnom” smjeru. Ako se djevojka osjeti ugroženo, može da se povuče. Takođe, ne glumite ni istražitelja, jer niko ne uživa u razgovoru koji nalikuje na policijsko ispitivanje.

NE SLUŠATE ŠTA VAM GOVORE

– Nije dovoljno samo da klimate glavom i glumite da slušate, a zapravo sve vrijeme razmišljate o njenom seksi tijelu. Prije ili kasnije će shvatiti da ste odsutni i pomisliti da vam je dosadna. Zaista slušajte o čemu priča i postavljajte pitanja u vezi sa temom o kojoj je riječ. Tako ćete joj dati do znanja da vam je zanimljiva.

NE GLEDATE JE “OČI U OČI”

– Izbjegavanje kontakta očima jedna je od najčešćih grešaka koje momci prave dok razgovaraju sa ženom koja im se sviđa. To je najčešće znak da vam je samopouzdanje na niskom nivou. A zna se da žene vole muškarce sa samopouzdanjem, koji znaju šta hoće. Ne zaboravite, kontakt očima i osmijeh prilikom razgovora čine čuda.

PRIČATE NERAZGOVIJETNO

– Ako vam se desilo da u razgovoru s vrlo zgodnom ženom počnete da mucate ili “meljete dvjesta na sat”, vjerujte niste jedini. To se naročito dešava mlađima, zbog treme i prevelike uzbuđenosti. Izbrojte do tri, “stanite na loptu” i pripazite kako izgovarate riječi. Budite jasni, glasni i ne govorite sebi u bradu.

NE NAMEĆITE TEMU

– Dosadno je da slušate o ljubavnim problemima njenih drugarica, o cipelama koje joj se sviđaju ili o dogodovštinama s posla, ali to ne znači da morate stalno da je prekidate i namećete drugu temu. Kada pričaju o stvarima koje ih raduju ili opterećuju, žene se osjećaju posebno, pa će uživati i cijeniti razgovor s vama.

PRVO, PA SVAĐA

– Razgovor s devojkom koja vam se sviđa u opuštenoj atmosferi definitivno nije mjesto za rasprave. Čak i ako kaže nešto s čime se ne slažete, to ne znači da zbog toga treba odmah da se upustite u debatu. Ne morate baš uvijek da budete u pravu. Opustite se i prećutite neke stvari, koje vam u tom trenutku ne prijaju. Moglo bi da vam se isplati na duže staze, pišu Novosti.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender