03. 08. 2021.
Kostić novi gradonačelnik Gračanice

Kostić novi gradonačelnik Gračanice

Kostić novi gradonačelnik Gračanice

Na drugom mjestu je Nenad Rašić koji je dobio blizu 30 posto glasova.

Vladeta Kostić izjavio je Tanjug da je ovo pobjeda kontinuiteta Građanske inicijative Srpska i da će se nastaviti sa daljim aktivnostima vezano za ono što čeka Srbe, a to je formiranje Zajednice srpskih opština i njegov rad kao gradonačelnika opštine Gračanica.

Rezultati izbora saopšteni su na konferenciji za novinare u sjedištu Građanske inicijative Srpska, gdje je prisustvovao i zamjenik premijera kosova Branimir Stojanović.

Na glavnom putu opštine Gračanica okupio se veliki broj Srba sa srpskim zastavama, koji slave pobjedu Vladete Kostića.

Nikakvih problema tokom glasanja nije bilo, a očekuje se da pre ponoći Centralna izborna komisija proglasi preliminarne rezultate izbora.

Đurić čestitao Kostiću

Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić čestitao je Vladeti Kostiću izbor za gradonačelnika Gračanice i poručio mu da uvijek može da računa na na pomoć i podršku Kancelarije i njega lično.

”Na ovu dužnost dolazite u izuzetno osetljivom i teškom trenutku, a mandat koji je pred Vama tražiće mnogo snage, političke mudrosti i ispravnih odluka”, istakao je Đurić.

Đurić je naglasio da je siguran da će Kostićevo znanje i lične vrline koje posjeduje, učiniti da uspješno odgovori na sve izazove.

”Želim Vam da, kao i do sada, Vaš prepoznatljiv i uspešan rad usmerite na dobrobit srpskog naroda i svih građana Gračanice, koja je svetionik srpstva na centralnom Kosmetu. Na pomoć i podršku Kancelarije za Kosovo i Metohiju i moju lično, uvek možete da računate, naveo je Đurić u čestitki, prenosi Tanjug.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender