03. 08. 2021.
Preokret: Stokić raskida ugovor s Borcem!

Preokret: Stokić raskida ugovor s Borcem!

Preokret: Stokić raskida ugovor s Borcem!

Navijači crveno-plavih nadali su se da će najbolji golgeter Borca ostati do kraja sezone na Gradskom stadionu…

Njima u prilog išla je i tvrdnja “Sportskog žurnala” da će “Borac sa Stokićem da napadne i Evropu”, ali od toga neće biti ništa.

U izjavi za MONDO, Stokić je demantovao pisanje beogradskog lista potvrdivši jedino da je u subotu zaista razgovarao s čelnicima “Velikana iz Platonove”, ali da nije postignut dogovor o njegovom ostanku.

“Razgovarali smo juče, ne znam šta su napisali u novinama, ali istina je da klub nije u mogućnosti da mi isplati zaostala dugovanja i sutra ću raskinuti ugovor s Borcem”, rekao je Stokić našem portalu.

Prema njegovim riječima, na sastanku s čelnicima se otvoreno i prijateljski razgovaralo i zaključila jedna stvar.

“Razgovarao sam s predsjednikom (Draško Ilić, prim, aut) koji mi je potvrdio da klub nije u mogućnosti da izmiri obaveze prema meni i prijateljski smo se rastali. Dogovorili smo se jedino da ja oprostim Borcu dug, a oni meni daju raskid ugovora. Razumijem da je situacija u Borcu izuzetno teška u finansijskom smislu i najbolje je da se raziđemo”, dodao je sjajni centarfor.

Stokić je ponovio da sutra (ponedjeljak) ide na Gradski stadion po ispisnicu odnosno raskid ugovora iako nema nikakve planove za nastavak karijere.

“Nemam nikakvih opcija za budućnost, nadao sam se da će se situacija u Borcu riješiti i da ću ostati…Imao sam ranije nekih interesovanja, ali sam im svima rekao da ću ostati u banjalučkom klubu. Sad zaista ne znam, nemam nikakve kontakte ali prelazni rok još traje”.

Naravno, najviše bi volio da se ponovo otisne negdje u inostranstvo, ali je naglasio da postoji mogućnost da zaigra i u nekom drugom klubu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

“Možda je to u ovom trenutku najrealnije, ali vidjećemo. Više ću sigurno znati naredne sedmice gdje ću i šta ću dalje, ali sada nemam nikakve ponude niti interesovanja”, zaključio je strijelac šest pogodaka za Borac prethodne jeseni.

Podsjetimo, Borac je prvi dio šampionata BiH okončao na šestoj poziciji s realnim šansama da se na proljeće bori za plasman u evropska takmičenja.

.
(Mondo)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender