“Toplana”: Mazuta ima za još tri dana!

“Toplana”: Mazuta ima za još tri dana!

Toplana: Peticija na Starčevici nije zbog lošeg grijanja, već zbog interesa pojedinaca

U saopštenju se navodi da je peticija stanara Ulice Prve krajiške brigade, u kojoj se traži umanjenje januarskih računa za grijanje za 50 odsto zbog lošeg grijanja, stigla u “Toplanu” u petak, 16. januara, i da su ekipe tog preduzeća isto veče krenule u kontrolu kvaliteta grijanja, ali da im mnogi od stanara nisu dozvolili ulazak u stanove.

Mjerenje je izvršeno u oko 40 stanova i u svim stanovima je utvrđena temperatura u skladu sa OT uslovima za isporuku toplotne energije.

“Pošto smo, po važećim propisima, bili obavezni da na mjerenje izađemo u roku od tri dana od prispijeća prigovora, u večernjim časovima smo izašli na teren kada je spoljna temperatura bila sedam stepeni Celzijusovih”, navodi se u saopštenju.

“Toplana” navodi i da je uvidom u listu potpisnika peticije evidentno da mnogi od njih imaju velika dugovanja, veća od 8.500 maraka, što znači da nisu pet – šest godina plaćali grijanje, zbog čega se i pravi ovakva atmosfera i na taj način pokušava izbjeći plaćanje onog što je potrošeno.

“Sa druge strane, ima i onih koji redovno izmiruju svoje obaveze prema “Toplani” i na tome im najsrdačnije zahvaljujemo. Među stanarima ove ulice ima onih koji su zadovoljni kvalitetom grijanja i koji su odbili potpisivanje ove peticije, što potvrđuje i činjenica da ju je, od 238 stanara, potpisalo 123 vlasnika stanova”, dodaje se u saopštenju, prenose agencije.

.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender